BloggProffs

Är du DUM?

Ibland behöver man verkligen bara släppa allt och göra något annat.
För min del kan detta innebär att åka hem. TJOHO ingen mjäkig jag i veckan! (som det ser ut nu).

Tidigare idag var jag uppe i syster Pys rum och försökte trixa till musikalen. Det lät förjävligt och hon skrattade (idag igen). Tog därför på mig springskorna och sprang ut med sångtexterna i högsta hugg med hunden bredvid ut i skogen. Där sjöng jag för full hals, skrek och dansade och försökte lära mig repliker. Flash satt och tittade på ganska intresserat och även en räv smög sig förbi. Såg detta som ett gott tecken. Förhoppningsvis blir det hyffsat bra till premiären den 25/3 hur som helst. Kom dit!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I övrigt är jag inte världsbäst på att uppdatera just nu. Kortfattat vad som skett senaste två veckorna:

Intensivkurs, göra mat med tjejerna, fest hos malin och elin, bakfull, cedrik, musikal, fick mitt första ig, utedag, krångel med människor, kaffe, mys med johanna, nyponsoppa med emma, dansat på borden i klassrummet, sovit, firat norrland, tagit igen diverse saker, planerat grekland, pratat med bettina, åkt hem osv osv.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Bloggen är DUM. Den gör så bilderna blir knepiga och gör någon form av reklam!? Men okey, det går iaf att trycka på dem.
Home hela dagen idag och far till Ed imorrn.
Mjao!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu